Innehållsproduktion

Content is king! Ja, det är faktiskt sant. En viktig del av din marknadsföring 2021 är innehållet. Genom kraftfullt visuellt innehåll sticker du ut ur bruset och når fram till din målgrupp, väcker känslor, tankar och får din potentiella kund att faktiskt agera. Vi tar fram starka idéer och gör dem till verklighet genom foto, film, grafik och text. Vi hjälper dig även att få ut ditt innehåll till din målgrupp genom pricksäker distribution och medieköp.

  • Förarbete/Idé. Beroende på vad avsikten med innehållet är påverkar det på vilket sätt det ska utformas. Kanske vill du använda innehållet till en kampanj för att nå ut till nya kunder via sociala medier? Vi reder ut alla frågetecken tillsammans med dig för att innehållet ska få största möjliga effekt.
  • Produktion. När idén är spikad och förarbetet är avklarat har vi en tydlig plan för vad vi ska producera för att stärka ditt varumärke och ta din verksamhet till nästa nivå. Nu aktiverar vi produktionsteamet och tar det från idé till färdigt innehåll.
  • Vi levererar det färdiga innehållet till dig eller hjälper dig att distribuera det till din målgrupp.
  • Mätning och analys. Vi följer upp insatserna och hur väl innehållet har presterat mot din målgrupp. Vi tittar på exponeringar, engagemang och faktiska köp för att få en komplett bild av innehållets prestation.
Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress